De beste dating sites

De beste dating sites

Een van de grootste voordelen van online daten is het feit dat er ontzettend veel keuze is. Ga je een avondje stappen, dan is de kans groot dat je misschien één of twee mensen langs ziet lopen waarvan je denkt ‘goh, wat leuk’. In verhouding is dat niet veel. Log je een avondje in op je favoriete datingsite dan is de kans veel groter dat je iemand tegenkomt die precies in jouw zoekprofiel past. Waarom dat zo is? Heel simpel: er zijn veel meer mensen op een datingsite te vinden dan in de plaatselijke kroeg. Op die manier verruim je ook nog eens je sociale netwerk. Als er geen relatie in zit, dan is een nieuwe vriendschap wellicht ook meer dan welkom. Online daten biedt daardoor diverse nieuwe contacten voor eenieder die daarnaar op zoek is.

Ook heel fijn aan datingsites is dat wanneer je het lastig vindt om in real life een gesprek aan te knopen, een online ontmoeting kan helpen bij zo’n begin. Veel mensen vinden het namelijk makkelijker om online te ‘praten’ zonder dat ze daarbij direct face to face met iemand een gesprek moeten beginnen. Voor verlegen mensen is online dating dus perfect. Dat betekent overigens niet dat er alleen verlegen mensen op dergelijke websites te vinden zijn. Ook mensen die in hun dagelijks leven te weinig tijd hebben om bijvoorbeeld in de kroeg of ergens anders de liefde te vinden, zijn bij een datingprogramma aan het juiste adres. Ook wanneer je wel tijd hebt en niet verlegen bent, is online daten geschikt. Kortom: online daten past bij iedereen.

Bron: metronieuws.nl

1. Parship

Bij Parship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor relaties. Hun matchingprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd!

Na het invullen van de persoonlijkheidstest, wordt er een gepersonaliseerd rapport opgemaakt, dat alleen op u van toepassing is. Zo komt u tot nieuwe inzichten over uzelf, met betrekking tot relaties. Parship gelooft dat dat de sleutel is tot een fijne relatie.

2. C-Date

C-Date is dé Matchingsite voor mensen die opzoek zijn naar een avontuurtje, een open relatie of een spannende erotische date. C-Date is de grootste internationale erotische matchmaker en is actief in 12 landen en op 4 continenten. C-Date combineert niveau, stijl en erotiek en biedt uw bezoekers spannende afwisseling.

3. EliteDating

EliteDating is bedoeld voor alle singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. EliteDating is dé nieuwe succesvolle matchmaker en maakt gebruik van een gratis persoonlijkheidstest.

4. Passie Voor Twee

Passie voor Twee is een dating site voor mannen, vrouwen en stellen, die willen daten of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap. Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online daten door berichten te sturen en via de site te chatten. Alle profielen op Passie voor Twee worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in het bestand. Verder kun je gratis gebruik maken van een helpdesk. Dat kan per email of telefonisch.

5. eMatch

Met eMatch maak je eenvoudig contact met leuke singles die op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie. Je date in een veilige omgeving waarin profielen dagelijks handmatig worden gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je alleen te maken hebt met serieuze en oprechte kandidaten. Bekijk welke singles aan jouw criteria voldoen of maak gebruik van het uitgebreide dienstenpakket om de perfecte match te vinden!

6. Match4me

Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds 2002 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: opleidingsniveau.

Wat gebruikersgemak en klantenservice betreft, heeft Match4me een naam hoog te houden. De klantenservice is zelfs bekroond door MVLife. Zo kun je op al de mailtjes antwoorden; aan ‘no reply’ doen ze niet. Stuur hun een mail, en ze reageren zo snel mogelijk. Persoonlijk en direct, daar staan ze om bekend. Bovendien beschermen ze je privacy en controleren ze daarom alle profielen handmatig. En heb je eenmaal een partner gevonden, dan weet je zeker dat ze je niet meer zullen mailen. Een happy end, wie wil dat niet?

7. e-Matching

e-Matching is de datingsite voor hoger opgeleide singles die echt op zoek zijn naar een duurzame vaste relatie. Zowel voor heterorelaties als gay of lesbische relaties. U bepaalt zelf hoe breed of hoe smal u zoekt en met wie u wel of geen contact wil leggen. De aanmelding is gratis en na goedkeuring wordt uw profiel online gezet. Betalende leden kunnen zelf het initiatief nemen tot contact en gratis leden kunnen altijd kosteloos een bericht terugsturen.

e-Matching geeft toegang tot vele actuele profielen. Oude niet actieve profielen worden automatisch verwijderd. U bepaalt zelf welke matching-criteria voor u belangrijk zijn. De kans om een relatie te vinden via e-Matching is groter naarmate u zelf actiever bent op de site. Niet iedereen is even handig in dit matchen. Daarom is er hulp door middel van datingtips en redactionele artikelen over de wereld van het daten.

8. Weetwiejedate

Weetwiejedate.nl is een datingsite die mannen en vrouwen helpt een partner te zoeken voor een date, vaste relatie of mailcontact. Gebruikers van weetwiejedate.nl kunnen hun persoonlijke gegevens, uiterlijk, interesses, lifestyle, eigenschappen, foto’s, etc. delen door een profiel aan te maken. Heb je interesse in iemand, dan biedt weetwiejedate.nl diverse contactmogelijkheden zoals chatten en een anoniem berichtensysteem.

9. Be2

Bent u single en woont u in Nederland dan kunt u door middel van online daten met andere singles in contact komen om iemand te vinden die goed past bij uw persoonlijkheid en aan alle criteria voldoet.

be2 is een serieuze online datingsite die u helpt iemand te vinden voor een leuke, inhoudelijke relatie, in plaats van kortstondige pleziertjes.

10. Lexa

Lexa.nl is de nummer 1 datingsite van Nederland. De community van singles biedt members de beste en meeste kansen om dates te ontmoeten en is actief in 16 Europese landen. Inmiddels is Lexa.nl uitgegroeid tot de grootste en meest betrouwbare datingsite van Nederland met honderdduizenden actieve members.

Blogs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen EreadersEreaders KokenKoken
GezondheidGezondheid ReizenReizen SportSport