Vrouwen aanspreken: overwin je angsten

Vrouwen aanspreken: overwin je angsten

Naast online daten is een gerichte aanpak de beste manier om aantrekkelijke vrouwen te ontmoeten. Of het nu op straat is, in de winkel of in een café – er zijn veel mogelijkheden in het dagelijks leven. Maar bijna alle mannen hebben vaak interne blokkades waardoor ze niet zeker weten wanneer ze vrouwen moeten aanspreken.

Magische uitspraken?

Veel mannen geloven nog steeds dat er speciale pick-up lines zijn die – eenmaal uit hun hoofd geleerd – met gemak de deur openen voor vrouwen. Dat is niet de juiste gedachtegang die je moet hebben. Pick-up lines zijn niet eens nodig om een ​​gesprek met een vrouw te beginnen. Integendeel: onhandige pick-up lines en afgezaagde zinnen zullen haar eerder doen weggaan. Met een “Hallo lieve praline, mag ik je opeten?” , maken mannen zichzelf belachelijk. De eerste zin is sowieso belangrijk en zet de toon van het gesprek al op zijn plaats, maar begin een gesprek op een subtiele manier waar je authentiek overkomt. Om te beginnen heb je alleen een grappige opmerking , een interessante vraag of een heel simpele begroeting als “Héy!” nodig .

Hoe belangrijk is jouw eigen uiterlijk?

Veel mannen worstelen met hun uiterlijk. Verrassing: voor vrouwen is het uiterlijk van een man niet doorslaggevend. Lengte, gewicht, haarkleur, sixpack, … het maakt niet uit. Veel belangrijker zijn charismastemhumor en intelligentie. Mannen moeten er echter voor zorgen dat ze er verzorgd uitzien (kleding, kapsel, gezichtshaar, tanden). Helaas wordt dit punt vaak verwaarloosd.

Vrouwen waarderen ook een aangename lichaamsgeur. Deodorant, parfum, aftershave, enz. zijn daarom een ​​must. Zorg er alleen voor dat je niet gaat overdrijven.

>>> Vind de juiste parfum op bol.com!

Goed verzorgde handen en vingernagels zijn ook belangrijk. Wanneer een vrouw geïnteresseerd raakt in een man, stelt ze zich voor dat zijn handen haar handen aanraken. Als je opvalt door ruwe, onverzorgde handen met vuile vingernagels, verspil je misschien een kans.

Waar moet je op letten wanneer het gaat over je outfit?

De kleding moet vers gewassen zijn, goed passen en passen bij je eigen stijl. Verkleed je niet! Als je als man succesvol wilt zijn met vrouwen, heb je vooral één ding nodig: een zelfverzekerde uitstraling. Om dit te hebben moet je je goed in je vel voelen. Kleding helpt ons enorm hard als we ons goed in ons vel willen voelen. Het kan een normale outfit zijn of een chique pak. Het belangrijkste is om om kleding te dragen dat bij jouw past. Kijk niet te veel naar wat anderen dragen, wees gefocust op jouw smaak en jouw voorkeuren. 

De angst om met een vrouw te praten

Veel mannen durven niet met vrouwen te praten. Daar zijn verschillende redenen voor: vaak staan ​​hun eigen angsten en verlegenheid hen in de weg. 

Hoe komen blokkeringen bij het aanspreken van vrouwen tot stand?

Soms gaan mannen ervan uit dat vrouwen helemaal niet aangesproken willen worden. Helemaal fout: vrouwen wachten meestal tot mannen de eerste stap zetten. Vooral zeer aantrekkelijke vrouwen kunnen vaak geen geschikte partner vinden. Het mislukt vaak omdat niemand hen met zelfvertrouwen durft te benaderen. Hierachter schuilt een slecht zelfbeeld. Mannen denken dat ze het niet waard zijn om tegenover een mooie vrouw te staan omdat ze diep vanbinnen denken dat ze het niet waard zijn. Ze beseffen niet dat wanneer ze interacties met (mooie) vrouwen vermijden, ze misschien hun droomvrouw onbewust ontlopen.

Hoe Je Dat Pijnlijke Gevoel “Shit Wat Moet Ik Nu Zeggen…” Om Kunt Buigen Naar Conversaties Waarmee Je Haar Hart Steelt!

Klik op de knop hieronder om naar de videotraining te gaan

Ga direct naar de video’s

Angst voor afwijzing overwinnen

Mannen moeten zich in een positieve stemming brengen voordat ze met een vrouw praten. 

Vergeet niet: smaken verschillen. Een gemiddeld uitziende man met gevoel voor humor kan het hart veroveren van een aantrekkelijke vrouw, hoe hij er ook uitziet. Zij kan misschien een slanke schoonheid zijn & hij kan klein en kaal zijn. Heeft hij charisma? Benadert hij een vrouw met humor? Dan maakt hij ongetwijfeld een kans. De wereld zit vol met koppeltjes die op het eerste zicht niet samen lijken te gaan. Dus het is aan jou om je van je beste kant te laten zien.

Niks te verliezen

In feite hebben mannen sowieso niets te verliezen bij het aanspreken van vrouwen. In het ergste geval is de dame al bezet of niet geïnteresseerd. 

Wees niet bang om vrouwen (of mensen in het algemeen) aan te spreken. Dit zal je zelfvertrouwen verhogen en je sociale vaardigheden aanzienlijk verbeteren!

Hoe Je Dat Pijnlijke Gevoel “Shit Wat Moet Ik Nu Zeggen…” Om Kunt Buigen Naar Conversaties Waarmee Je Haar Hart Steelt!

Klik op de knop hieronder om naar de videotraining te gaan

Ga direct naar de video’s

Meer blogs!

ReizenReizen DrankDrank EreadersEreaders

Training programma’s

Berichtenbaas
Berichtenbaas

Beoordeling door David,

07 mrt 2021
5
 • 14+ uur aan video’s en meer dan 90 case studies (54 video’s)
 • Meer dan 300 voorbeeldzinnen en fill-in-the-blanks formats
 • 10 Exclusieve bonussen tijdelijk GRATIS
 • 30 Dagen geld terug garantie
 • Direct toegang na bestellen
Betere relaties met iedereen
Betere relaties met iedereen

Beoordeling door David,

07 mrt 2021
5

Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om je relaties te verbeteren met iedereen die belangrijk voor je is.

 • Levenslange toegang
 • Online leren in je eigen tempo

 • 23 Praktische lessen en talloze inzichten

 • Uitgebreide oefeningen

 • Een geweldig extra eBoek

 • Gegarandeerd resultaat!

Conversatie Koning
Conversatie Koning

Beoordeling door David,

07 mrt 2021
5
 • 6 Video-modules om geweldig aantrekkelijke gesprekken te voeren
 • De Kroonjuwelen: 575 Voorbeeld-zinnen voor elke denkbare situatie
 • BONUS MODULE: Come-Backs voor al haar bijdehante opmerkingen
 • BONUS VIDEO: Van gesprek naar zoenen in 5 simpele stappen
 • BONUS VIDEO: Overdag ontmoeten, zoenen en meenemen
 • Direct toegang na je bestelling
 • 60 Dagen niet-goed-geld-terug garantie

Bol 7-DaagseBol 7-Daagse KlussenKlussen BoekenBoeken
GamesGames Design en lifestyleDesign en lifestyle Films en seriesFilms en series

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *