Hoe praat je met vrouwen?

Praten met vrouwen: de beste gids

Elk communicatieproces vindt plaats op drie niveaus:

 • De woorden die je zegt
 • De stem
 • De lichaamstaal

De meeste mannen concentreren zich tijdens het flirten alleen op het eerste niveau. Ze zijn wanhopig en ze denken te veel na over wat ze moeten zeggen om een ​​vrouw te imponeren. De woorden die je zegt zijn het minst belangrijke punt in gesprekken. Volgens de Californische sociaal psycholoog Albert Mehrabian spelen de woorden die men zegt slechts een rol van ongeveer 7%. Veel belangrijker is hoe de woorden worden gezegd. De stem maakt 38% uit, lichaamstaal 55%. Flirt-signalen kunnen het beste non-verbaal worden verzonden. 

 • Mannen moeten een warme, stevige stem gebruiken wanneer ze praten met vrouwen. Een echte mannelijke stem is aantrekkelijker dan een trillende, onzekere, ademloze stem. De stevige mannelijke stem laat een vrouw ook weten of je iemand bent die met zelfvertrouwen praat of met weinig zelfvertrouwen.
 • Het belangrijkste: houd oogcontact en glimlach. De glimlach moet de ogen bereiken, warm en persoonlijk zijn. Dit kan voor de spiegel worden geoefend. De glimlach mag in geen geval nep overkomen, want dat wordt gezien als een zware afknapper.
 • Een zelfzekere houding mag absoluut niet ontbreken. Lange mannen hebben vaak de neiging om hun schouders naar voren te laten hangen om kleiner te lijken. Absoluut vermijden! Vrouwen houden van mannen met een zelfverzekerde houding omdat het in hun onbewuste brein een signaal geeft dat de man waarmee ze aan het praten zijn haar kan beschermen. Elke vrouw verlangt naar comfort en veiligheid bij een man, het is een primitieve behoefte dat vervult moet worden.
 • Rustige, effectieve gebaren maken deel uit van een succesvol gesprek. Maar zwaai alsjeblieft niet wild met je handen. Vrouwen voelen heel snel aan wanneer je zenuwachtig bent. Dit komt omdat ze van nature veel intuïtiever zijn dan mannen.

Ontdek de shortcut die je een moeiteloze voorsprong geeft in je succes met vrouwen én je zelfvertrouwen!

Klik op de knop hieronder om naar de videotraining te gaan

Ga direct naar de video’s

Meer blogs!

Training programma’s

Berichtenbaas
Berichtenbaas

Beoordeling door David,

05 mrt 2021
5
 • 14+ uur aan video’s en meer dan 90 case studies (54 video’s)
 • Meer dan 300 voorbeeldzinnen en fill-in-the-blanks formats
 • 10 Exclusieve bonussen tijdelijk GRATIS
 • 30 Dagen geld terug garantie
 • Direct toegang na bestellen
CharismaGod
CharismaGod

Beoordeling door David,

05 mrt 2021
5
 • 14 uur aan uitgebreide content (71 video’s)
 • 6 Exclusieve bonussen tijdelijk GRATIS
 • 30 Dagen geld terug garantie
 • Direct toegang na bestellen
Conversatie Koning
Conversatie Koning

Beoordeling door David,

05 mrt 2021
5
 • 6 Video-modules om geweldig aantrekkelijke gesprekken te voeren
 • De Kroonjuwelen: 575 Voorbeeld-zinnen voor elke denkbare situatie
 • BONUS MODULE: Come-Backs voor al haar bijdehante opmerkingen
 • BONUS VIDEO: Van gesprek naar zoenen in 5 simpele stappen
 • BONUS VIDEO: Overdag ontmoeten, zoenen en meenemen
 • Direct toegang na je bestelling
 • 60 Dagen niet-goed-geld-terug garantie
Films en seriesFilms en series KlussenKlussen DrankDrank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *