De 30 dagen regel na een relatiebreuk

Meteen na een relatiebreuk hebben de meeste mensen het gevoel dat ze nooit meer gelukkig zullen zijn. Met deze stappen komt het na 30 dagen goed.

30 dagen regel

De liefde tussen jou en je ex behoort tot het verleden, je hart is gebroken en je gedachten zijn gevuld met je ex. Zal deze pijn ooit stoppen? 

Verlies geen hoop want het antwoord is ja. De tijd heelt alle wonden. Als je niet zo lang wilt wachten, hebben we hier de 30 dagen regel die je zal helpen om over je relatiebreuk heen te komen.

Eerste week:

Je moet je eigenwaarde herevalueren en herstellen. Na een relatiebreuk is het normaal dat je je een beetje waardeloos voelt. Misschien geef je jezelf zelfs de schuld van de breuk? Sluit je niet af, spreek met vrienden en vraag hen specifiek om jouw positieve eigenschappen op te sommen. Je moet ook onthouden wat er speciaal aan jou is en wat je een mooie en unieke mens maakt. Denk positief over jezelf, want dat is het enige dat telt. 

Tweede week:

Om het positieve gevoel van de eerste week te versterken, moet je jezelf de komende dagen op iets trakteren. Ga op vakantie, ga weg, ga de frisse lucht in of trakteer jezelf op een geweldig lekkere maaltijd met alles erop en eraan. Dit is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de ziel. 

Derde week:

Dit is het moment om je dagelijkse leven te verfraaien of te verbeteren. Bedenk wat je elke dag goed zou doen. 

  • Misschien een stukje lopen? 
  • Misschien beginnen fitnessen?
  • Misschien ’s avonds een boek lezen? 
  • Misschien een kleine meditatiesessie in de ochtend?
  • Misschien aan rustgevende yoga beginnen?

Zorg voor goede gewoontes, dit zal ervoor zorgen dat je je veel beter in je vel zal voelen en meer zelfvertrouwen krijgt.

Vierde week: 

Nadat je de afgelopen twee weken heel concrete en praktische dingen hebt doorgevoerd, is het nu dan tijd om los te laten en te vergeven. Alleen dan kunnen nieuwe hartenwensen worden vervuld en kan de toekomst beter zijn. Ga als je er klaar voor bent dus bewust om met je ex, concentreer je op de goede tijden die de relatie had en wees dankbaar voor de tijd samen. 

Heel belangrijk: Om de vooruitgang van jou persoonlijke ontwikkeling in de 30 dagen niet in de weg te staan, zou je gedurende deze tijd geen contact met je ex moeten hebben. Als er nog organisatorische zaken moeten worden opgehelderd (zoals de bezittingen die nog bij de andere persoon in het appartement zijn), vraag dan om dat over een maand te doen.  

Leer de geheime SMS technieken om jouw toekomstige vriendin aan de haak te slaan!

Klik op de knop hieronder om naar de videotraining te gaan

Ga direct naar de video’s

Meer blogs!

DierDier EreadersEreaders GezondheidGezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *