De eerste date: hier letten vrouwen op

Auteur en antropoloog Helen Fisher zegt dat datinggedrag in het afgelopen decennium meer is veranderd dan in de voorgaande 1000 jaar.

Bij een eerste date zijn de eerste indrukken van cruciaal belang.

In een documentaire op de Amerikaanse tv-zender “ABC News” onthullen datingexperts en getroffen singles wat echt belangrijk is om op te letten tijdens een eerste date.

1. Tanden

Volgens auteur en antropoloog Helen Fisher vertellen tanden veel over de leeftijd en de gezondheid van een persoon. Tanden geven informatie over persoonlijkheidskenmerken die verband houden met onze mentale toestand en onze levensstijl. Rook je veel? Ben je gek op koffie of heb je last van angst en frustratie? Je tanden verraden het!

2. Taalgebruik

Een gebrekkige grammaticale kennis wordt gezien als een absolute afknapper bij het chatten of daten, omdat grammatica veel zegt over de sociologische achtergrond en het opleidingsniveau van een persoon. 

3. Zelfvertrouwen

Helen Fisher legt uit dat zelfrespect en zelfvertrouwen veel zegt over iemands emotionele stabiliteit. Hoe we ons voelen, kan een grote invloed hebben op de toekomstige relatie. Als we ons niet goed voelen en een gebrek hebben aan zelfvertrouwen en/of zelfrespect laat dat een heel slechte indruk achter.

Meer blogs!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen AutoAuto WonenWonen MobileMobile MuziekMuziek GamesGames

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *