5 simpele online dating profiel tips: Ultieme gids

Online dating is een trend geworden dat niet snel zal weggaan. Het verbindt mensen tegenwoordig op een waanzinnig snel tempo. Het is daarom ook belangrijk om uw online dating-profiel aan te scherpen zodat je een goede indruk achterlaat. Het maakt niet uit hoe charmant je bent in het echte leven, als je online profiel zuigt, zul je niet snel succes ervaren bij de meisjes die je verlangt.

Ontdek de 5 simpele tips die je kunnen helpen bij het creëren van jouw online dating profiel!

1. Omschrijf je persoonlijkheid in je bio (afgezaagde zinnen zijn een afknapper)

Als je “Ik hou van lange wandelingen op het strand! Lol!” in je bio schrijft ben je niet interessant en zal er niet snel naar je omgekeken worden. Je zou je daarentegen op een frisse en spontane manier moeten voorstellen in je bio zonder afgezaagd over te komen. Dit vergroot je kansen op een match.
Laat je eigen persoonlijkheid zien door te schrijven over jou, je hobby’s, en wat je zoekt op een eerlijke en ongecompliceerde manier.

2. Foto’s zijn heel belangrijk

Als je op een dating app zit zijn foto’s je grootste troef. Je wilt jezelf op een zo goed mogelijke manier aan de buitenwereld laten zien en dat kan enkel en alleen met de juiste foto’s. Meisjes zijn heel kritisch op dit gebied, dus wees je hier bewust van.

Zorg voor duidelijke foto’s van je gezicht en van je lichaam. Daarnaast kun je foto’s toevoegen die jou interesses kunnen omschrijven. Je kan bijvoorbeeld extra foto’s toevoegen van een actiefoto tijdens het sporten, foto’s met je vrienden of vakantiefoto’s. Deze mix van foto’s maken je ongetwijfeld interessanter en aantrekkelijker.

Maak bovendien altijd scherpe foto’s met een goede belichting. Daar licht namelijk de kracht van een goede foto. Foto’s maken bij daglicht, zonsopgang of zonsondergang zijn de beste momenten.

3. Spreek haar aan in je bio

Schrijf alsof je maar met één persoon praat in je bio, en vergeet niet te vermelden wat je leuk vindt aan haar. Dit is een kans om je toekomstige date te complimenteren voordat je haar zelfs maar leert kennen.

Hier is een goed voorbeeld: Ik ben op zoek naar een meisje (en ik hoop dat jij dat bent) met een mooie glimlach, een avontuurlijke inslag en een grote lach.

Hier is een slecht voorbeeld: Dames, ik ben klaar om met een nuchtere meid rond te hangen, dus kom maar af.

Dit kleine geheim maakt dat ze dat meisje wil zijn met een grote glimlach, een leuke persoonlijkheid, of wat voor positieve eigenschap of karakteristiek je ook schrijft. Ze zal die geweldige kwaliteiten zien en die rol willen vervullen.

4. Vermijd emojis in je bio

Hetzelfde geldt voor het toevoegen van aanhalingstekens om de nadruk te leggen. Als je een knipoog nodig hebt om je punt te benadrukken, is de uitspraak die je probeert te doen niet duidelijk genoeg. Laat de emojis, nummers en afkortingen uit je bio en reserveer ze voor tweets, Instagram hashtags en Facebook berichten.

5. Eindig je bio op de juiste manier (dit is cruciaal)

Hier maken de meeste mannen een fout.

Stop je bio niet met een zwakke noot. ‘Als je dit leuk vindt, stuur me dan een berichtje’ zal haar niet opwinden. Je wilt uniek zijn, anders, en, het belangrijkste, je wilt het haar gemakkelijk maken om je een bericht te sturen. Dus geef haar aanwijzingen.

Als je in je bio schrijft dat je een horrorfilmfanaat bent, zeg haar dan dat ze je een berichtje moet sturen met de naam van haar favoriete horrorfilm. Door dit te doen, bewijs je niet alleen dat je je bekommert om wat ze te zeggen heeft, maar creëer je ook een directe verbinding door een gedeelde interesse.

Vertrouwen maakt (zoals altijd) het verschil, zelfs in je manier van schrijven, dus vergeet niet dat je een geweldige kerel bent die veel te bieden heeft als je je bio schrijft.

Pas deze Vijf tips zo efficiënt mogelijk toe en je zult binnen de kortste keren meer succes ervaren bij het online daten!

Leer de geheime SMS technieken om jouw toekomstige vriendin aan de haak te slaan!

Klik op de knop hieronder om naar de videotraining te gaan

Ga direct naar de video’s

Meer blogs!

ReizenReizen Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen KlussenKlussen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *