Leer elkaar beter kennen: Goede vragen die je kunt stellen

De meeste mannen praten op een date te veel over zichzelf, om de vrouw te imponeren. Het streelt enigszins een innerlijk ego, maar dat is niet bepaald altijd het beste om te doen, vooral niet op een date.

Het lijkt misschien een goede zet om op deze manier lang over jezelf te kunnen praten, maar als je je niet op zijn minst afvraagt wat je een vrouw moet vragen als je op een date bent, is er iets ernstig mis.

Vrouwen vinden het net zo leuk om over zichzelf te praten. Als je ze nooit de kans geeft om dat te doen, kom je gewoon super egoïstisch over.

Wat vraag je op een date?

Oké, dus je hebt een date met een vrouw. Het gaat goed, maar je hebt het gevoel dat je haar helemaal nog niet goed kent. Dit is één van die situaties waarin het loont om vragen te gaan stellen.
Je wilt misschien te weten komen wat ze leuk en niet leuk vindt, hoe haar vorige relaties waren, waar ze een hekel aan heeft,…

Wanneer je vragen wilt stellen op een eerste date denk dan aan deze criteria:

– De vragen zijn relevant
– Ze geven je een beeld van haar persoonlijkheid
– Ze houden de focus op haar
– Ze zijn niet al te brutaal


Weet wat je moet vragen aan een vrouw

De juiste vragen bedenken om aan een vrouw te stellen kan moeilijk zijn. Je kunt haar bijvoorbeeld niet zomaar iets seksueel vragen. Dat komt heel slecht over als je haar nog niet goed kent.

Het zal haar afschrikken, haar laten denken dat je geen manieren hebt en ze zal zich hierdoor de hele date ongemakkelijk voelen. Er zijn natuurlijk wel uitzonderingen maar over het algemeen wacht je beter met die vragen.

Stel vragen waar ze open op zou kunnen reageren. Is ze avontuurlijk? Houdt ze van sensatie? Misschien kun je zelfs vragen of ze op zoek is naar een serieuze relatie. Het maakt niet zo veel uit zolang het gesprek niet ongemakkelijk wordt.

Weten wat je moet vragen is lastig, maar hoe meer dates je zult hebben, hoe meer je gaat inzien dat bepaalde vragen zeer waardevol kunnen zijn als je ze op het juiste moment stelt.

Vragen die een vrouw kunnen opwinden (geil maken)

Soms kun je een vrouw aantrekken door de juiste vragen te stellen. Door dingen te vragen die nog geen enkele man ooit heeft gevraagd aan haar kan ze zich onbewust meer aangetrokken tot jou voelen.

De kans is groot dat de meeste vrouwen waarmee je date veel vreselijke relaties en dates hebben gehad, en waarschijnlijk ook veel vreselijk slechte seks hebben gehad.

Als je een vraag stelt die laat zien dat je je heel bewust bent van de slechte ervaringen die vrouwen soms hebben, kun je een meisje op subtiele wijze laten zien dat je weet wat je aan het doen bent.
Vraag haar hoe de slechtste date die ze ooit heeft gehad was. Het lijkt misschien slecht om te vragen, maar het helpt je op twee manieren.

Het laat je zien wat je niet moet doen als je met haar bent. En het laat haar zien dat je niet bent zoals al de anderen.

Vragen die je stelt aan je vriendin

Vrouwen veranderen in de loop van de tijd net als mannen, en je moet constant proberen die veranderingen te begrijpen, zodat je miscommunicatie vermijdt. Wees niet bang om vragen te stellen, zelfs als ze je vriendin is.

Vraag haar hoe ze zich dagelijks voelt. Vraag haar waarom ze zich geïrriteerd voelt. Wees niet bang om dingen te vragen die misschien gevoelig liggen bij haar. Soms laten vrouwen signalen achter dat ze ongelukkig zijn.

De reden dat vrouwen die signalen soms achterlaten is ook omdat ze willen zien of je nog steeds om haar geeft, of dat je haar nog wilt.

Door vragen te stellen, neem je niet alleen stappen om een oplossing te vinden voor bepaalde problemen, maar laat je ook zien dat je nog steeds om haar geeft.

Interessante vragen en hoe het je helpt

Praat over interessante dingen. Stel vragen die niet zo makkelijk te beantwoorden zijn. Je moet altijd vragen stellen die haar kunnen verrassen op een positieve manier.

Als je op een date bent, moeten je vragen gericht zijn op de volgende ideeën of onderwerpen:

– Liefde
– Familie
– Doelen
– Dromen


Stel altijd vragen om het meisje beter te leren kennen

Bovenal zou je doel moeten zijn om een vrouw beter te leren kennen. Het is de meest eerlijke manier om haar zo ver te krijgen je leuk te vinden.

Als je een vrouw iets vraagt, laat dan zien dat je oprecht geïnteresseerd bent in haar en dat je haar als persoon wilt leren kennen. Ze is en blijft maar een persoon, en als je haar laat zien dat je haar alleen maar beter wilt leren kennen, maakt dat het proces om haar aan te trekken veel gemakkelijker.

De juiste vragen stellen is een manier om een goede band op te bouwen.

Dus, de volgende keer dat je op een date bent, denk er dan aan om minder te praten en meer te luisteren. Leer haar kennen voor wie ze is, en dat kan een goede fundering zijn voor de start van een liefdevolle relatie.

Verbeter je relaties met je partner, familie, vrienden en collega’s!

Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om je relaties te verbeteren met iedereen die belangrijk voor je is.

Ga direct naar de video’s

Meer blogs!

Training programma’s

Betere relaties met iedereen
Betere relaties met iedereen

Beoordeling door David,

16 okt 2020
5

Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om je relaties te verbeteren met iedereen die belangrijk voor je is.

 • Levenslange toegang
 • Online leren in je eigen tempo

 • 23 Praktische lessen en talloze inzichten

 • Uitgebreide oefeningen

 • Een geweldig extra eBoek

 • Gegarandeerd resultaat!

Conversatie Koning
Conversatie Koning

Beoordeling door David,

16 okt 2020
5
 • 6 Video-modules om geweldig aantrekkelijke gesprekken te voeren
 • De Kroonjuwelen: 575 Voorbeeld-zinnen voor elke denkbare situatie
 • BONUS MODULE: Come-Backs voor al haar bijdehante opmerkingen
 • BONUS VIDEO: Van gesprek naar zoenen in 5 simpele stappen
 • BONUS VIDEO: Overdag ontmoeten, zoenen en meenemen
 • Direct toegang na je bestelling
 • 60 Dagen niet-goed-geld-terug garantie
Berichtenbaas
Berichtenbaas

Beoordeling door David,

16 okt 2020
5
 • 14+ uur aan video’s en meer dan 90 case studies (54 video’s)
 • Meer dan 300 voorbeeldzinnen en fill-in-the-blanks formats
 • 10 Exclusieve bonussen tijdelijk GRATIS
 • 30 Dagen geld terug garantie
 • Direct toegang na bestellen
EreadersEreaders GezondheidGezondheid Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *