Flirterige berichten sturen: Helpt het of is het onnodig?

We leven in een tijdperk waarin veel van onze communicatie digitaal gebeurt. Dit heeft zowel zijn voor en nadelen.

De meeste meisjes houden er van om te DM’en, sms’en, bellen,… daar is geen twijfel aan.

Flirterige berichten sturen als een man kan een soort van ”hit or miss” zijn. Soms kun je je grenzen overschrijden en als griezelig of zelfs neerbuigend overkomen.

Te veel emojis en oppervlakkige gespreksonderwerpen zullen zonder dat je het weet een haar interesse in jou laten afnemen.

Als je het te dik aanlegt, of te flirterig bent, wordt het voor haar moeilijk om je serieus te nemen. Interesse tonen op een echte manier zonder al te veel fluf is een veel betere aanpak.

Je doel zou moeten zijn om je improvisatievaardigheden te verbeteren, en om gewoon spontaan over te komen. Als je dit kunt doen, zul je nooit zonder woorden komen te zitten, en zal je haar interesse altijd behouden.

Flirterig sturen: hoe je niet raar overkomt

Flirten is niet gelijk aan overdreven veel complimentjes geven. Veel jongens denken dat het steeds weer herhalen van een hoop lieve dingen een vorm van flirten is, maar dat is het niet.

Flirten is eigenlijk het tegenovergestelde. Het is een subtiele vorm van communicatie die de meeste mensen nooit onder de knie krijgen.
Zo kun je bijvoorbeeld beter grappige flirterige berichtjes sturen dan algemene, saaie berichten die niet zo origineel zijn. Elk flirterig gesprek moet aan de volgende criteria voldoen:

– Discussie over een serieus onderwerp op een niet-serieuze manier
– Interesse tonen, maar niet te veel
– Plagerij
– Vertrouwen


De eerste op de lijst is misschien wel de belangrijkste. Waarom?

Omdat het aantrekken van een meisje meestal gebonden is aan intense onderwerpen zoals seks bijvoorbeeld, maar meisjes willen dit soort dingen zelden op een serieuze manier bespreken. Ze willen plezier hebben, of zich geprikkeld voelen door het gesprek.

Denk dus aan flirten als een manier om serieuze onderwerpen als romantische of seksuele interesse te verhullen, op een niet-serieuze toon of manier van praten.

Het geeft je de kans om die onderwerpen op tafel te krijgen, terwijl je de dingen licht en leuk houdt.

De beste flirt-berichten zijn degenen waar je zelf spontaan mee opkomt

Het vooraf plannen van je sms’jes, of het sturen van dezelfde sms’jes naar elk meisje is een zekere manier om een meisje te laten weten dat je niets origineels in je hoofd hebt.

Mensen verlangen over het algemeen naar nieuwigheid, en het moment dat je een meisje stuurt met een berichtje dat ze al vaker heeft gehoord, zal ze onmiddellijk punten aftrekken. Het is beter om iets geks te zeggen dan om iets te zeggen wat niet origineel is.

Hoe origineler je bent, hoe meer interesse ze zal hebben in jouw.

Eén van de redenen waarom meisjes humor waarderen is omdat het stimulerend is. Het is onvoorspelbaar, verrassend en het is gewoon leuk.

Niet elke man is in staat om grappige, flirterige berichten te sturen, maar als je het wel onder de knie krijgt, zal ze je altijd terugsturen.

Vergeet niet dat je er niet bent om haar te vermaken, maar je doel zou moeten zijn om haar te laten zien dat je niet bent zoals elke andere gemiddelde man.

Wees origineel, wees jezelf, en probeer je te onderscheiden van de rest.

Zo simpel is het!

Te schattige flirterige berichten zijn een NO GO

Veel jongens kennen het verschil niet tussen grappig zijn en schattig zijn.

Aantrekkelijke vormen van humor zijn meestal gewaagd, een beetje controversieel, en zwaar stimulerend. Het geeft haar een emotionele kick.

Overdreven schattig doen laat blijken dat je er onervaren uitziet, een beetje kinderachtig.
Aan de andere kant van de vergelijking hoef je zeker niet overdreven mannelijk te zijn zonder emoties.

Als je een meisje sms’t, stuur dan een goede mix van verleidelijke sms’jes, grappige sms’jes en een paar berichten die je mannelijke kant laten zien.

Grappige flirterige berichtjes

Sommige jongens zijn gewoon niet grappig, en dat is prima. Wat echter niet oké is, is een kerel die niet grappig is, maar het wel forceert om grappig te zijn.

Het is een tweesnijdend zwaard, want grappig zijn kan je grote bonuspunten opleveren.

Echter, proberen om grappig te zijn zonder dat iemand je grappig vindt, zorgt ervoor dat mensen je enigszins raar of ongemakkelijk gaan vinden. Wees eerlijk tegen jezelf over de manier waarop je stuurt.

Als je berichten geen positieve reactie krijgen, kun je misschien een andere aanpak overwegen.
Stel jezelf de volgende vragen voordat je een berichtje stuurt, en kijk of wat je gaat zeggen aan deze criteria voldoet:

– Is het origineel?
– Is dit een gewaagd onderwerp?
– Zal het een emotionele kick veroorzaken?
– Is het iets wat ze misschien al eerder heeft gehoord?


Wees eerlijk tegen jezelf over deze dingen als je een meisje sms’t. Het is belangrijker om leuk te zijn dan om grappig te zijn.

Dat betekent dat je haar beter kunt laten zien hoe spontaan, opwindend en charmant je bent dan dat je haar elke vijf seconden probeert te laten lachen.

Flirterige berichten mogen nooit te hard opvallen

Als je met een meisje flirt, moet je haar doen afvragen of je wel of niet met haar flirt. Als je er te voorbarig over bent, zet je jezelf een beetje buitenspel, en maak je het minder spannend voor haar.

Te veel jongens willen te snel gaan, en denken dat meer beter is. Je moet subtiele hints laten vallen dat je geïnteresseerd bent.

Haar beste optie op dit punt zal zijn om terug te flirten.

Meisjes zijn uiterst intuïtief, en ze beseffen dat als een man ze (overdreven) veel sms’t, er een goede kans is dat hij interesse heeft.

Als het je aan sms-vaardigheden ontbreekt, begin dan maar te oefenen. Ga op een dating-app en maak er een gewoonte van om met je sms’jes meisjes te leren kennen op een leuke en spontane manier

Zo bouw je niet alleen je sms-vaardigheden op, maar zul je ook merken dat je zelfzekerder wordt door meer en meer te sturen met meisjes.

Kijk wat voor soort reacties je krijgt en probeer dan de resultaten over te brengen naar het echte leven.

De enige manier om effectief goed te flirten via sms is door ervaring op te doen.

Leer de geheime SMS technieken om jouw toekomstige vriendin aan de haak te slaan!

Klik op de knop hieronder om naar de videotraining te gaan

Ga direct naar de video’s

Meer blogs!

Word een Berichtenbaas

Berichtenbaas
Berichtenbaas

Beoordeling door David,

24 sep 2020
5
  • 14+ uur aan video’s en meer dan 90 case studies (54 video’s)
  • Meer dan 300 voorbeeldzinnen en fill-in-the-blanks formats
  • 10 Exclusieve bonussen tijdelijk GRATIS
  • 30 Dagen geld terug garantie
  • Direct toegang na bestellen
MuziekMuziek ReizenReizen EreadersEreaders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *