De juiste (en verkeerde) dingen om over te praten met een meisje

De sleutel tot het vinden van een meisje dat je leuk vindt, ligt in hoe goed je een gesprek kunt volhouden.

Tenminste, dat is het geval in het begin, wat toevallig het belangrijkste deel van de interactie is.

Als je de eerste paar minuten van het gesprek niet haalt, hoe kun je dan verwachten dat een meisje met je uitgaat?

De waarheid is dat niet veel jongens weten hoe ze met meisjes moeten praten omdat ze hen niet begrijpen.

Ze denken van wel, maar wat ze eigenlijk doen is hun eigen wensen of behoeften op een meisje projecteren, en ervan uitgaan dat het meisje op een positieve manier zal reageren.

In werkelijkheid reageren meisjes op heel andere dingen dan jongens. Als het gaat om onderwerpen om over te praten met een meisje, moet je misschien je horizon een beetje verbreden.

Praten met vrouwen is eigenlijk niet moeilijk, het is gewoon anders dan wanneer je praat met je vrienden of je familieleden.

Gespreksonderwerpen spelen een grote rol, maar de manier waarop je jezelf in het gesprek brengt is net zo belangrijk.

Zelfvertrouwen is het meest cruciale als je met een vrouw praat. Dit is in principe het recept voor een goed gesprek.

Bovendien zijn meisjes goed in het besnuffelen van onwaarheden, of valsheid, dus lieg niet en wees gewoon eerlijk als je met meisjes praat.

Je moet menen wat je zegt, en ervoor zorgen dat gedachten en gevoelens in overeenstemming zijn met wie je bent.

Hoe je met meisjes moet praten: Ontwikkel de juiste mindset

Er is geen stapsgewijs proces om met meisjes te praten. Het is meer een mindset (dat verbonden is met 100% zelfzekerheid).

Het is een state of mind waarin je zelfverzekerd en gefocust bent, maar ook ontspannen, en in staat om van het ene onderwerp naar het andere te gaan zonder ongemakkelijke momenten.

Er zijn oneindig veel onderwerpen waar je met een meisje over kan praten. En als je wilt dat de interactie op een bepaalde manier verloopt, moet je de onderwerpen waar je over wilt praten rustig ter sprake brengen.

Doe je dat niet, dan zal je te gretig overkomen en zal je haar waarschijnlijk afschrikken.

Er zijn een heleboel dingen waar je met een meisje over kunt praten, en de dingen waar je mee opkomt zullen haar eerste indruk op jou vormen, wat cruciaal is voor wat je hoopt in de interactie.

Sommige onderwerpen die je zou kunnen bespreken zijn:

Je ambities
Seks (alleen als er een goede klik is)
Interessante verhalen
Haar interesses


Praten met vrouwen zou leuk moeten zijn

Als je denkt dat alle vrouwen over schoenen, kleding en make-up willen praten, heb je het mis. Omdat je een man bent en zij een vrouw, wil dat niet zeggen dat je geen gelijkgestemde interesses kunt hebben.

Misschien vind je haar wel unieker dan je denkt als ze over bepaalde interessante onderwerpen praat.

Meisjes weerspiegelen niet altijd hun interesses met hun uiterlijk. Dus probeer niet snel een direct oordeel te hebben op basis van het uiterlijk.

Vrouwen zitten vol verrassingen, maar als je het gesprek aangaat in de veronderstelling dat het saai zal zijn, zullen ze die niet met je delen.

Stel dat je op date gaat met een meisje. Wees dan niet al te verlegen en stel interessante vragen aan haar, probeer haar zover te krijgen dat ze je vertelt wie ze echt is. Als ze eenmaal begint te praten, kun je haar niet meer tegenhouden.

Iedereen praat graag over zichzelf, en als je haar aan de praat krijgt zit je goed.

Focus niet te veel op specifieke onderwerpen om over te praten met een meisje

Ga nooit een interactie aan met vooraf geplande onderwerpen. Je bent geen presentator van een talkshow en het is geen interview.

Laat onderwerpen naar voren komen naarmate de interactie vordert, en laat de conversatie gewoon soepel verlopen. Als een meisje een tatoeage heeft, vraag er dan naar bijvoorbeeld.

Gooi er een paar complimenten bij, maar hou het tot een minimum. Te veel complimenten zullen haar doen denken dat je wanhopig bent.

Als je onderwerpen gewoon soepel naar voren laat komen, zal het gesprek een stuk natuurlijker overkomen. Onthoud dat oprechtheid en een eerlijk gesprek alles kan zijn wat je nodig hebt om wat aantrekking op te wekken bij haar.

Jezelf zijn is de sleutel.

Je gespreksonderwerpen moeten een vonkende emotie zijn

De enige echte regel voor het praten met een meisje is dat je onderwerpkeuzes een soort emotie moeten oproepen. Geile, trieste, gelukkige, gefrustreerde: het maakt niet uit.

Het is jouw taak om de gevreesde ongemakkelijke momenten te vermijden. Een controversieel gesprek is beter dan een saai gesprek.

Als je met een meisje praat, kijk dan of je het volgende kunt doen:

Hou haar geprikkeld
– Vertel haar iets wat ze nog niet eerder heeft gehoord…
– Beveel haar aandacht
– Consequent zijn

Emotionele stimulatie in een gesprek is bijna gegarandeerd om een meisje interesse te laten wekken.

De meeste mannen lopen naar vrouwen toe en proberen zo snel mogelijk met hen in de lakens te kruipen, maar slechts weinigen proberen hen emotioneel uit te dagen. Als je dit doet, ben je heel goed op weg.

Soms is luisteren de beste manier om te leren

Ga met meisjes om, zelfs als je niet met ze op date zou gaan. In de buurt zijn van vrouwen, of het hebben van veel vrouwelijke vrienden, geeft je meer perspectief over hoe meisjes praten, denken, etc.

Vrouwelijke vrienden zullen je niet alleen vertellen wat ze leuk vinden, maar ze zullen je ook vertellen wat jongens verkeerd hebben gedaan.

Als een meisje je als vriend ziet, zal ze praten over haar liefdesleven, de heel goede dingen, de slechte dingen en de dingen die gewoon goed zijn. Als je slim bent zal je luisteren en deze dingen toepassen in je eigen liefdesleven.

Onthoud, meisjes zijn geen jongens, en ze reageren anders op dingen dan jongens.

Ga er niet van uit dat het omgaan met een meisje dat seksueel geen interesse in je heeft, een verspilling van tijd is. Dat is het niet. Je leert dingen over vrouwen, en je leert ze meer te respecteren.

Geen man kan automatisch vrouwen tot hem aantrekken zonder eerst vrouwen te respecteren.

Dus, open je oren, let op, en neem wat je leert mee bij je volgende avondje uit.

Hoe meer je ze begrijpt, hoe makkelijker je het hebt als je met vrouwen praat.

Leer de geheime SMS technieken om jouw toekomstige vriendin aan de haak te slaan!

Klik op de knop hieronder om naar de videotraining te gaan

Ga direct naar de video’s

Meer blogs!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen SportSport DrankDrank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *