Het eerste berichtje naar een meisje: Waarom is het belangrijker dan je denkt?

Als je je ooit hebt afgevraagd wat je een meisje moet sms’en, dan ben je niet alleen.

Sms’en is één van de meest voorkomende manieren om te communiceren geworden, maar het is ook één van de moeilijkste.

Er kan zo veel miscommunicatie ontstaan als je sms’jes stuurt, en dat kan zelfs de meest ervaren jongens pijn doen.

Het sms’en van een meisje is een gevoelig proces en voor de meeste een heel moeilijk proces.

Je zou in principe een soort van gevoel op moeten roepen bij de meisjes die je sms’t. Geef ze een reden om je berichten te blijven openen, opgewonden om te zien wat je hebt geschreven.

Te veel jongens geven een wanhopige uitstraling wanneer ze sms’en met meisjes. Dit zorgt ervoor dat ze minder geïnteresseerd zal zijn, en het zal dan niet lang meer duren voordat ze je negeert.

Het goede nieuws is dat je de juiste dingen kunt leren om een meisje te sturen, en het direct in je dagelijkse leven toe te kunnen passen.

Je doel zou moeten zijn om richtlijnen te volgen, niet een exacte woord-voor-woord-zin. Authentiek blijven is van uiterst belang voor een meisje maar ook andersom. Als je dat kunt doen, heb je in een mum van tijd meisjes die je telefoon opblazen.

Wat moet je een meisje sturen om haar direct te laten antwoorden?

De gouden regel voor het sms’en van meisjes is gevoelens oproepen. Laat haar reageren op wat je zegt. Simpelweg vragen hoe haar dag geweest is zal in haar ogen als saai gezien worden.

Maar als je het gesprek in de richting van iets spannends of stimulerends stuurt, heb je een veel betere kans om haar aandacht te behouden.
Het is echt gezond verstand, maar veel jongens doen het niet. De eerste tekst die je een meisje stuurt, moet aan de volgende criteria voldoen.

Het moet emoties oproepen
– Het moet origineel zijn
– Het zou haar aandacht moeten trekken
– Het moet kort zijn

Als je deze criteria kan implementeren, heb je een veel betere kans om een antwoord te krijgen dan als je gewoon iets had geschreven over hoe haar dag was, of de gevreesde, “hey.”

Schrijf iets geks. Pak je kans en zie wat er gebeurt. Onthoud: het datingspel is een leerproces. Soms moet je gewoon dingen proberen.

Het helpt wel om in gedachten te houden dat als je een meisje voor de eerste keer sms’t, je je niet belachelijk wilt maken. Zeg niet iets openlijk seksueel, of te bizar. Het zal haar alleen maar doen denken dat je raar of sociaal onbekwaam bent.

Maar het is beter om iets te schrijven wat ze nog niet eerder heeft gehoord dan iets te schrijven wat ze wel al vaker heeft gehoord. Op deze manier zal ze je in haar gedachten tenminste onderscheiden van andere jongens.

Dit is een enorme stap vooruit. Je zult verbaasd zijn hoe effectief deze tips zijn in je liefdesleven als je ze toepast.

>>> Leer nu de geheime technieken die zorgen voor gegarandeerd succes op online dating apps/sites

SMS-berichten om haar de jouwe te maken

Hier is wat harde waarheid. Je kunt een meisje niet dwingen je te willen door haar alleen maar te sms’en.

Het zou geweldig zijn als er een combinatie van woorden bestond die je kon sturen naar vrouwen om ze naar je deur te laten komen, maar het werkt helaas niet op die manier.

Het doel van sms’en is tweedelig. Je wilt aan haar blijven denken, en ook een persoonlijke ontmoeting veiligstellen. In wezen ben je gewoon de basis aan het leggen voor wat uiteindelijk een date zal zijn.

Als je niet vaak genoeg sms’t, vergeet ze je misschien. Als je te veel sms’t, zal ze denken dat je te opdringerig bent.

Veel mensen weten dit niet maar sms’en is een manier waarop vrouwen mannen beoordelen. Het is jammer, vooral omdat zaken als fysieke kracht, zelfvertrouwen en persoonlijkheid ooit de kenmerken waren van een aantrekkelijke man.

Nu moet je in staat zijn om een meisje op een bepaalde manier iets te laten voelen met woorden.

Jouw taak bij het sms’en van een meisje is niet om haar jou te laten willen. Het is te moeilijk. In plaats daarvan, zou je doel moeten zijn om haar geïnteresseerd genoeg te krijgen om een date te verwezenlijken.

Als je dat kunt, heb je het goed gedaan en hoef je je niet eens druk te maken om die date geregeld e krijgen.

>>> Leer nu de geheime technieken die zorgen voor gegarandeerd succes op online dating apps/sites

Hoe houdt je de gesprekken gaande?

Heb je ooit een meisje ge-sms’t waarmee je gewoon een goede klik hebt en het niet ongemakkelijk is tussen jullie twee?

Het gesprek is super spontaan, en er zijn alleen maar positieve vibes te bespeuren in de berichtjes. Het idee achter het sms’en van een meisje dat je leuk vindt is om dat soort gesprekken na te bootsen.
Als je een gesprek via sms kunt voeren met het meisje dat je leuk vindt en het voelt net alsof je tegen je beste vriend/vriendin spreekt, dan zal de aantrekkingskracht extra groot zijn.

Het is ook niet zo moeilijk. Soms geven meisjes je niet veel om mee te werken, maar je kunt altijd gewoon proberen een onderwerp te vinden waar ze op reageert.

Meisjes gaan ervan uit dat als je ze constant sms’t dat je in ieder geval seksueel geïnteresseerd bent.

De sleutel tot het brandend houden van dat vuur, zelfs na een afspraakje of twee, is om dingen over jezelf langzaam te onthullen en het volgende te doen:

Reageer niet meteen
– Blijf flirten
– Wees positief
– Word niet te persoonlijk in het begin


Het begin van een relatie wordt verondersteld leuk te zijn.

Je hebt misschien wat persoonlijke problemen, maar als je ze meeneemt in een sms-gesprek met een meisje dat je pas een tijdje ziet, wordt ze ziek van je en vindt ze iemand die positiever is.

Het is niet zo dat het haar niet kan schelen. Het is dat je de connectie om persoonlijk te worden nog niet hebt verdiend (in haar ogen).

Hou de dingen licht, en laat haar zien dat je meer geïnteresseerd bent in het hebben van plezier dan in het gebruik van haar als therapeut.

Sturen met een meisje zou niet aan mogen voelen als een zware klus

Je moet je niet onder druk zetten als je een meisje sms’t. Je zou niet veel moeten nadenken. Het zou gewoon vanzelf moeten komen.

Als het aanvoelt als een zware klus, doe je iets verkeerds. Zoals alle delen van het datingspel, moet het leuk zijn, en je moet genieten van het proces.
Als het vervelend begint te voelen, of als je het slechts om oppervlakkige redenen doet, is het een feit dat je misschien het verkeerde meisje aan het sms’en bent.

>>> Leer nu de geheime technieken die zorgen voor gegarandeerd succes op online dating apps/sites

Oefening baart kunst

Je moet over een bepaalde periode misschien een paar verschillende meisjes sms’en voordat je er echt goed in wordt, maar dat is oké.

Het is een kunst om vrouwen te sms’en op de juiste manier, en zoals alles, kost het je tijd om er een meester in te worden. Je wordt afgewezen, gekwetst en misschien zelfs beledigd, maar het is allemaal onderdeel van het proces.

Behandel elke interactie als oefening, of als een manier om ervaring op te doen voor het volgende meisje waarmee je praat. Hoe meer je leert, hoe beter.

Niemand begint ooit als een expert in het communiceren met vrouwen. Het kost je tijd, maar als je de moeite neemt, zul je uiteindelijk resultaten zien.

Meer weten?

Als je meer waardevolle tips/informatie of datingadvies wilt kun je op deze website nog veel meer waardevolle info vinden die je kunnen helpen in je liefdesleven.

Voor een meer gedetailleerde kijk op hoe je het best vlotte gesprekken kunt voeren met vrouwen heeft de Berichtenbaas online videotrainingen die je kunt bekijken wanneer je maar wilt.

Het is een effectief hulpmiddel dat je kan helpen om met elke vrouw een spontaan gesprek te voeren en van je GSM een date-machine te maken!

Leer de geheime SMS technieken om jouw toekomstige vriendin aan de haak te slaan!

Klik op de knop hieronder om naar de videotraining te gaan

Ga DIRECT naar de video’s

Meer blogs!

Training programma’s

Betere relaties met iedereen
Betere relaties met iedereen

Beoordeling door David,

02 sep 2020
5

Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om je relaties te verbeteren met iedereen die belangrijk voor je is.

 • Levenslange toegang
 • Online leren in je eigen tempo

 • 23 Praktische lessen en talloze inzichten

 • Uitgebreide oefeningen

 • Een geweldig extra eBoek

 • Gegarandeerd resultaat!

Berichtenbaas
Berichtenbaas

Beoordeling door David,

02 sep 2020
5
 • 14+ uur aan video’s en meer dan 90 case studies (54 video’s)
 • Meer dan 300 voorbeeldzinnen en fill-in-the-blanks formats
 • 10 Exclusieve bonussen tijdelijk GRATIS
 • 30 Dagen geld terug garantie
 • Direct toegang na bestellen
Conversatie Koning
Conversatie Koning

Beoordeling door David,

02 sep 2020
5
 • 6 Video-modules om geweldig aantrekkelijke gesprekken te voeren
 • De Kroonjuwelen: 575 Voorbeeld-zinnen voor elke denkbare situatie
 • BONUS MODULE: Come-Backs voor al haar bijdehante opmerkingen
 • BONUS VIDEO: Van gesprek naar zoenen in 5 simpele stappen
 • BONUS VIDEO: Overdag ontmoeten, zoenen en meenemen
 • Direct toegang na je bestelling
 • 60 Dagen niet-goed-geld-terug garantie

BoekenBoeken ComputerComputer Design en lifestyleDesign en lifestyle
GamesGames Films en seriesFilms en series Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *